På forkant med udviklingen

Fra olier og vitaminer til parfumer og aktive ingredienser… Der er nok af muligheder at brygge sammen, når opskriften på kropspleje skal sammensættes – men hvornår skal man sige nej tak, i stedet for ja tak?

Vores virksomheds erfarne hjerte banker for miljørigtige produkter, og produkter der kvalitetsmæssigt kan stå distancen uden brug af allergifremkaldende ingredienser. Det vil sige, at der er mange ingredienser, vi ikke vil have noget at gøre med. Og det gør os faktisk til Danmarks innovative markedsleder inden for miljørigtig hudpleje. Vi vil gerne sætte standarden for miljørigtige plejeprodukter, og netop derfor har vi opnået certificeringer, såsom Svanemærket, Astma-Allergi Danmarks mærke, AllergyCertified og godkendelse fra Ecocert.

Med DermaPharm kan du være sikker på én ting. Vores produkter er udviklet af rene og miljøvenlige råvarer under strenge krav og skærpet kontrol. Og vi sætter en ære i hele tiden at være på forkant med udviklingen gennem nye produktionsmetoder, nye råvarer, ja - nye veje. Vi er da også stolte af at være den virksomhed i Danmark, der er længst fremme, når det gælder om at minimere brugen af konserveringsmidler. Vi har et tæt forskningssamarbejde med Scientific Advisor Uffe Koppelhus (Dermatologist, BS, MSc, MD, PhD) og Marselisborg Hospital, så vi er på forkant med nyeste viden inden for dermatologi.

Alle produkter udvikles i vores in-house udviklingsafdeling i Fårup, hvor vores team af dygtige udviklere arbejder tæt sammen med vores salgs-, kvalitets- og miljøafdeling samt produktion om at skabe rene, effektive hudplejeprodukter, som tager hensyn til miljø og sundhed.

 
Showoff Media