DermaPharm - dansk prisvindende producent af certificeret hudpleje

DermaPharms hjerte banker for milde og miljøvenlige plejeprodukter, og virksomheden har i næsten 40 år sat standarden for skånsomme og miljørigtige plejeprodukter i Danmark og i udlandet. I dag er DermaPharm innovativ markedsleder inden for miljøvenlig hudpleje i Skandinavien og har vundet flere priser for vores rene, certificerede hudplejeprodukter. 

I 2006 lancerede DermaPharm virksomhedens eget brand Derma, den første hudplejeserie, der opnåede både Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks mærke, og senest den økologiske Ecocert-certificering og AllergyCertified-mærket. Det er vi naturligvis stolte af. Og det bedste ved Derma er, at serien hverken indeholder parfumer, parabener eller farvestoffer. 

DermaPharm er præget af en flad organisationskultur og en uformel tone, og medarbejderne arbejder ud fra et sæt af fælles værdier: Troværdig, Resultatorienteret, Innovativ, Nysgerrig og Engageret (T-R-I-N-E). I 2011 blev DermaPharm nomineret til Østjyllands Bedste Arbejdsplads.

DermaPharm beskæftiger i dag 75 medarbejdere og har hovedkontor samt produktionsfaciliteter placeret tæt ved motorvej nord for Randers. DermaPharm er 100% dansk ejet.

Med en mission om at have skarp fokus på lønsomhed, udvikling og forbrugerindsigt – og med Svanemærket, Ecocert-mærket, AllergyCertified og Astma-Allergi Danmarks stempel i ryggen for en lang række produkter – sætter DermaPharm en ære i grundighed, miljøvenlighed og høj kvalitet. Det er helt sikkert!

 

 

 

 

 

 

 

 

Showoff Media