Job hos DermaPharm

Kemiker til regulatorisk afdeling

 

Vil du være med til at skabe innovative kosmetikbrands for kunder i Danmark og udland? Nu har du chancen! Vi søger en kemiker, bioteknologi-ingeniør eller lignende til regulatorisk afdeling.

Om stillingen

Kvalitetssikring er en integreret del af hverdagen hos DermaPharm, og vi arbejder konstant på at levere den ypperste kvalitet og imødekomme kundernes høje kvalitetskrav. Som kemiker bliver din primære opgave sammen med de øvrige medarbejdere i regulatorisk afdeling at styrke DermaPharm inden for produktmærkninger og certificeringer (Svanen, Cosmos, Asthma Allergy Nordic m.fl.) i forhold til godkendelse og kvalitetssikring af råvarer og råvaredokumentation.

Af øvrige opgaver kan nævnes:

  • Sikkerhedsvurdering af kosmetiske produkter.
  • Lovgivning i forhold til kosmetik og kemi.
  • Indberetning til myndigheder.
  • Etiketgodkendelse for at sikre at alle lovpligtige oplysninger er korrekte.
  • Salgssupport i forhold til tekniske spørgsmål, lovgivning m.m.
  • Ajourføring af diverse kemi-, emballage- og kundedatabaser.
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af dokumentation.
  • Vurdere kundekrav og specifikationer og sikre deres implementering i kvalitetssystemet.

Som kemiker bliver du en del af et professionelt og projektorienteret miljø. Du vil indgå i tæt samarbejde med engagerede og kompetente kolleger inden for både salg, indkøb, udvikling, kvalitet og produktion, der alle arbejder målrettet med produkt- og projektsalg med henblik på udvikling og optimering af kundernes løsninger.

Dine kvalifikationer

Du har en kandidatgrad i kemi, bioteknologi eller lignende og har formodentlig arbejdet med lovgivning, dokumentation, kemihåndtering og kvalitetssikring i flere år og meget gerne inden for hud- og hårpleje udvikling og produktion.

Som person har du godt overblik og evner at håndtere mange opgaver samtidigt. Du er hurtig til at sætte dig ind i ny viden. Din arbejdsstil er struktureret, omhyggelig og opfølgende. Du har en god forretningsforståelse og lysten til at arbejde med processerne i en produktionsvirksomhed. Du er rutineret bruger af MS Office-pakken, især Excel. Du kan kommunikere flydende, både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk. Du vil få en spændende, alsidig hverdag i en afdeling med 5 engagerede kollegaer. Du vil få daglig base i virksomhedens domicil i Fårup ved Randers.

Om DermaPharm A/S

DermaPharm beskæftiger i dag over 120 medarbejdere og er kendt for sine milde, miljøvenlige hudplejeprodukter og er i dag innovativ markedsleder inden for dette felt. DermaPharm er bl.a. kendt for virksomhedens egen miljø- og allergivenlige serie, Derma, og står i dag bag udviklingen af en bred vifte af kendte kosmetikbrands til det danske og udenlandske marked. DermaPharm er en værdibaseret virksomhed præget af en flad organisationskultur, hvor teamwork og trivsel er forudsætningen for at skabe gode resultater. Hos DermaPharm sætter vi en ære i, at virksomhedens vækst skabes på en ansvarlig måde og har de senere år modtaget en række priser som anerkendelser heraf, bl.a. Årets Danske Branchepris 2021 ved Danish Beauty Award. 

Læs mere på www.dermapharm.dk, eller følg med på LinkedIn.

Send din ansøgning:

Ansøgningen sendes til Kemi- og Project Manager Pia Olsen – [email protected].

Såfremt du ønsker flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Pia Olsen på tlf. 88423265. Alle henvendelser behandles fortroligt.