Job hos DermaPharm

Kvalitetsingeniør

Går du op i kvalitetssikring og certificeret tryghed? Så er du måske DermaPharms nye kvalitetsmedarbejder. Vi søger en dygtig og ansvarsfuld kvalitetsingeniør til at styrke vores arbejde med produktmærkninger og certificeringer inden for bl.a. allergi, miljø og økologi.

 

Om stillingen

Kvalitetssikring er en integreret del af hverdagen hos DermaPharm og de arbejder konstant på at levere den ypperste kvalitet og imødekomme deres kunders høje kvalitetskrav. Som kvalitetsingeniør bliver det din primære opgave at styrke kvalitetsafdelingen inden for produktmærkninger og certificeringer (Svanen, Cosmos, Asthma Allergy Nordic m.fl.) i forhold til godkendelse og kvalitetssikring af råvarer og råvaredokumentation. Af øvrige opgaver kan nævnes:

  • Lovgivning i forhold til kosmetik og kemihåndtering
  • Sikkerhedsvurderinger
  • Indberetning til myndigheder
  • Etiketgodkendelse for at sikre, at alle lovpligtige oplysninger er korrekte
  • Salgssupport i forhold til tekniske spørgsmål, lovgivning m.m.
  • Ajourføring af diverse kemi-, emballage- og kundedatabaser
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af dokumentation
  • Vurdere kundekrav og specifikationer og sikre deres implementering i kvalitetssystemet
  • Udarbejdelse af sikkerhedsdatablade vha. Almego
  • Kemisk risikovurdering (APV)

Som kvalitetsingeniør får du reference til kvalitetschefen og bliver en del af et professionelt og projektorienteret miljø. Du vil indgå i tæt samarbejde med engagerede og kompetente kolleger inden for både salg, indkøb, udvikling, kvalitet og produktion, der alle arbejder målrettet med produkt- og projektsalg med henblik på udvikling og optimering af kundernes løsninger.

Dine kvalifikationer

Du er uddannet kemiingeniør eller lignende og har formodentlig arbejdet med lovgivning, dokumentation, kemihåndtering og kvalitetssikring i nogle år nu og meget gerne inden for hud- og hårpleje udvikling og produktion.

Som person har du godt overblik og evner at håndtere mange opgaver samtidig. Du er hurtig til at sætte dig ind i ny viden. Din arbejdsstil er struktureret, omhyggelig og opfølgende. Du har en god forretningsforståelse og lysten til at arbejde med processerne i en produktionsvirksomhed. Du er rutineret bruger af MS Office pakken, især Excel.  Du kan kommunikere flydende, både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk. Du vil få en spændende, alsidig hverdag med rutineprægede såvel som ad hoc-opgaver. Du vil få daglig base i virksomhedens domicil i Fårup ved Randers.

Om DermaPharm A/S

DermaPharm beskæftiger i dag over 120 medarbejdere og er kendt for sine milde, miljøvenlige hudplejeprodukter og er i dag innovativ markedsleder inden for dette felt. DermaPharm er bl.a. kendt for virksomhedens egen miljø- og allergivenlige serie, Derma, og står i dag bag udviklingen af en bred vifte af kendte kosmetikbrands til det danske og udenlandske marked. DermaPharm er en værdibaseret virksomhed præget af en flad organisationskultur, hvor teamwork og trivsel er forudsætningen for at skabe gode resultater. Hos DermaPharm sætter de en ære i, at virksomhedens vækst skabes på en ansvarlig måde og har de senere år modtaget en række priser som anerkendelser heraf, bl.a. Årets Danske Branchepris 2021 ved Danish Beauty Award. 

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Sorth & Co. Såfremt du ønsker flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter R. Pallesen på [email protected]. Alle henvendelser behandles fortroligt. 

ANSØG HER