Job hos DermaPharm

Laborant

Brænder du for kvalitet og kan lide et travlt miljø? Så er du måske DermaPharms nye laborant. Vi søger en dygtig og ansvarsfuld labo­rant til at indgå i vores produktionskontrol, så vi sikrer ensartet høj kvalitet - hver gang.

Kvalitet i fokus

Kvalitetssikring er en integreret del af vores hverdag og indgår som et vigtigt parameter for vores succes. I DermaPharm arbejder vi konstant på at forbedre kvaliteten i vores arbejde og imødekomme kundernes krav til kval­itets- og miljøstyring og ønske om do­kumentation for produkternes sikker­hed.

 

Om stillingen

Som laborant i DermaPharms kvalitet­safdeling vil du være med i hele kvalitetssikringsprocessen - fra indgangskontrol af råvarer og emballager over blanding og tapning i produktionen til frigivelse af færdigvaren. Din dagligdag vil være en kombination af laboratoriearbejde, databehandling og produktionskontrol.

Dine primære opgaver vil være:

 • Produktionskontrol efter GMP-standard (DS/EN ISO 22716:2007)/IFS (International Food Standard)
 • Fysiske og bakteriologiske analyser
 • Oprettelse og ajourføring af data
 • Godkendelse og kontrol af produktionsordrer
 • Udfyldelse af analysecertifikater
 • Indkøb af laboratorieudstyr
 • Kalibrering af måleudstyr
 • Modtagekontrol
 • Holdbarhedskontrol
 • Hygiejnekontrol
 • Frigivelse af færdigvarer

Du refererer til kvalitets- og miljøchefen og vil indgå i et team af engagerede og fagligt dygtige kollegaer. Du vil få en spændende, alsidig hverdag med daglig base i virksomhedens domicil i Fårup ved Randers.

Dine kvalifikationer
Du har en relevant erhvervsmæssig baggrund som laborant eller lignende og erfaring med dataopsamling, produktionshygiejne, fysiske og bakteriologiske analyser samt kalibrering af måleudstyr.

Som person er du struktureret, kvalitetsbevidst og har en veludviklet ordenssans. Du er selvstændig, initiativrig og løsningsorienteret og god til at tage action på opgaver og nye muligheder. Du har en positiv tilgang til dit arbejde og dine kolleger, og du bidrager gerne aktivt til vores gode arbejdsklima – også når der er travlt. Du er god til menneskelige re­lationer, da du dagligt vil blive stillet over for mange spørgsmål og vurderinger på tværs af organisationen og produktionskæden.

Kendskab til Microsoft Office-pakken, Navision samt et generelt kendskab til processerne i en produktionsvirksomhed er en fordel.

Om DermaPharm A/S
DermaPharm beskæftiger i dag over 120 medarbejdere og er kendt for sine milde, miljøvenlige hudplejeprodukter og er i dag innovativ markedsleder inden for dette felt. DermaPharm er bl.a. kendt for virksomhedens egen miljø- og allergivenlige serie, Derma, og står i dag bag udviklingen af en bred vifte af kendte kosmetikbrands til det danske og udenlandske marked. DermaPharm er en værdibaseret virksomhed præget af en flad organisationskultur, hvor teamwork og trivsel er forudsætningen for at skabe gode resultater. Hos DermaPharm sætter vi en ære i, at virksomhedens vækst skabes på en ansvarlig måde og har de senere år modtaget en række priser som anerkendelser heraf. I år vandt DermaPharm Årets Danske Branchepris 2021 ved Danish Beauty Award.

Virksomhedens hovedkontor og produktionsfaciliteter er placeret centralt i Østjylland, lige op ad E45. Læs mere her på www.dermapharm.dk eller LinkedIn.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse

Ansøgning og CV sendes til kvalitets- og miljøchef, Connie Mørch, [email protected]­mapharm.dk. Ansøgningsfristen er den 27. januar 2022. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Tiltrædelse: 1. februar 2022 eller senere. Såfremt du ønsker flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Connie Mørch. Alle henvendelser behandles fortroligt.