Job hos DermaPharm

Marketingkoordinator

Udstyret med en skarp formidlingspen samt et digitalt og kommercielt mindset

Banker dit hjerte for kommunikation? Brænder du for content og storytelling på tværs af digitale kanaler og platforme? Har du købmandskab i årerne og en solid projektleder i maven – og vil du gerne arbejde for en af landets førende kosmetikvirksomheder og være med til at markedsføre danskproducerede, prisvindende miljørigtige hudplejeprodukter?

 

Om stillingen
Som marketingkoordinator hos DermaPharm vil du i fællesskab med marketingchefen, Brand Manageren og det øvrige marketingteam få ansvaret for at udarbejde og implementere strategiske og taktiske markedsføringstiltag på tværs af egne og eksterne kanaler. Din rolle favner bredt, og du vil arbejde på tværs af de forskellige marketingdiscipliner - online og offline.

Dine primære ansvarsområder:

  • Content-produktion på tværs af diverse platforme.
  • Koordinering af kampagneindsatser - online og offline.
  • Udarbejdelse og planlægning af SoMe-content-planer.
  • Overvågning og besvarelse af kundehenvendelser på SoMe-kanaler.
  • UX-/SEO-optimering og løbende vedligehold af websites via CMS (Dynamic Web).
  • PR- og Influencer-kampagner i samarbejde med bureau.
  • Events/messer – planlægning og deltagelse on site.
  • Kædemarkedsføring/distributører – herunder support af materialer (online og offline).

Hos DermaPharm får du muligheden for at arbejde tæt sammen med dygtige og dedikerede kolleger, som alle har en fælles passion for udvikling, produktion, salg og markedsføring af miljørigtig hudpleje. Du vil blive en del af DermaPharms interne marketingteam og en vigtig brik i forhold til at styrke markedsføringen af virksomhedens egne hudplejebrands, herunder Derma, MDerma/DermaKnowlogy og #Hello. Du vil referere til marketingchefen.

Du vil få en spændende, alsidig hverdag med daglig base i virksomhedens domicil i Fårup ved Randers.

Dine kvalifikationer
Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for markedsføring og kommunikation og ideelt 3-5 års relevant erhvervserfaring fra en lignende stilling. Med afsæt i et stærkt kommercielt mindset er du kommunikator til fingerspidserne og har styr på SEO og Content Marketing. Det er en fordel, hvis du har beskæftiget dig med FMCG-markedsføring eller har erfaring fra kosmetik- eller skønhedsbranchen, men det er ikke et krav. Du kommunikerer flydende skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk.

Som person er du kendetegnet ved, at du får tingene til at ske. Du er kreativ og idérig og formår at omsætte dine idéer til handling og skarpe budskaber – med høj æstetisk sans og blik for detaljen. Du har et positivt sind og et højt engagement, der smitter af på dine kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Du brænder for det, du laver, og det er helt naturligt for dig at holde dig opdateret på de nyeste trends og tiltag via influencers og Social Media. Du er en teamplayer, men evner samtidigt at arbejde selvstændigt med egne projekter. Da du får en bred kontaktflade internt og eksternt, er det vigtigt, at du er en dygtig og positiv kommunikator, og at du trives i en dynamisk hverdag, hvor du evner at have mange bolde i luften på en gang.

Om DermaPharm A/S

DermaPharm beskæftiger i dag over 120 medarbejdere og er kendt for sine milde, miljøvenlige hudplejeprodukter og er i dag innovativ markedsleder inden for dette felt. DermaPharm er bl.a. kendt for virksomhedens egen miljø- og allergivenlige serie, Derma, og står i dag bag udviklingen af en bred vifte af kendte kosmetikbrands til det danske og udenlandske marked. DermaPharm er en værdibaseret virksomhed præget af en flad organisationskultur, hvor teamwork og trivsel er forudsætningen for at skabe gode resultater. Hos DermaPharm sætter vi en ære i, at virksomhedens vækst skabes på en ansvarlig måde og har de senere år modtaget en række priser som anerkendelser heraf. I år vandt DermaPharm Årets Danske Branchepris 2021 ved Danish Beauty Award.

Virksomhedens hovedkontor og produktionsfaciliteter er placeret centralt i Østjylland, lige op ad E45. Læs mere på www.dermapharm.dk eller LinkedIn.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse
Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Sorth & Co. Såfremt du ønsker flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter R. Pallesen på [email protected] eller på tlf. 22348760. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfristen er den 31. januar 2022 – jobsamtaler vil blive afholdt løbende. Søg stillingen her: https://lnkd.in/edDky3Um