Job hos DermaPharm

Teamleder til rengøring

 

Vi søger en serviceminded og løsningsfokuseret teamleder, der vil være med til at sikre en fortsat høj standard i rengøringen af vores produktion og administration.

Du bliver en aktiv medspiller i opbygningen af en ny rengøringsfunktion hos DermaPharm med arbejdsplan for rengøringen af virksomhedens administrations-, kontor-, produktions- og lagerfaciliteter samt industriel rengøring af vores procesudstyr, både som udførende og koordinerende, efter fastsatte metoder og standarder.

 

Om stillingen
Du vil i begyndelsen blive vejledt af erfarne medarbejdere i, hvordan rengøringen skal udføres. Indtil du har overblik over opgaven, og vi kan påbegynde opbyggelsen af et rengøringsteam, har du et eksternt rengøringsfirma som samarbejdspartner. Vores ønske er, at hele rengøringen – eller den væsentligste del af al rengøring – skal udføres af egne medarbejdere inden for en endnu ikke fastsat tidshorisont.

Der vil forekomme arbejde på ”skæve tidspunkter”.

Dine personlige og faglige kompetencer
Du skal have ordenssans og flair for at finde et rengøringsniveau, så vores virksomhed hele tiden fremstår indbydende og lever op til kunde- og certificeringskrav.

Vi forventer, at du:

  • Arbejder målrettet, struktureret og bevarer overblikket
  • Er fleksibel og ansvarsbevidst og har et godt øje for detaljen
  • Arbejder selvstændigt, kan lede og fordele arbejdsopgaver og forstår vigtigheden af en god omgangstone
  • Går forrest som den smilende og engagerede rollemodel
  • Forstår at være en imødekommende servicemedarbejder, såvel i produktionen som i administrationen
  • Af hensyn til den øvrige organisation skal dansk i skrift og tale være på modersmålsniveau, men andre sprog har også relevans for stillingen

Vi forestiller os, at du har erfaring som teamleder og har en holdning til effektiv rengøring. Hvis du ovenikøbet har et godt humør og en uformel omgangstone, vil du passe rigtigt godt ind i vores virksomhed.

Om DermaPharm A/S
DermaPharms hjerte banker for milde, miljøvenlige hudplejeprodukter og er i dag innovativ markedsleder inden for dette felt. DermaPharm er bl.a. kendt for virksomhedens egen miljø- og allergivenlige serie, Derma, men står i dag bag udviklingen af en bred vifte af kendte kosmetikbrands til det danske og udenlandske marked.

DermaPharm er en værdibaseret virksomhed præget af en flad organisationskultur og en uformel tone, hvor teamwork og trivsel er forudsætningen for at skabe gode resultater. DermaPharm sætter en ære i, at virksomhedens vækst skabes på en ansvarlig måde og har de senere år modtaget en række priser som anerkendelser heraf, bl.a. Årets Danske Branchepris 2021 ved Danish Beauty Award. DermaPharm beskæftiger i dag over 120 medarbejdere, og virksomhedens hovedkontor og produktionsfaciliteter er placeret centralt i Østjylland, lige op ad E45. Læs mere på www.dermapharm.dk eller følg med på LinkedIn.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse
Ansøgninger bliver behandlet løbende, og rekrutteringsprocessen afsluttes, når den rette kandidat er fundet. Send derfor din ansøgning snarest muligt til Kvalitetschef, Connie Mørch på [email protected].

Har du afklarende spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Connie Mørch på 22438619 eller e-mail: [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.