Certificeringer

Testet, trygt og sikkert

I DermaPharm læner vi os op af anerkendte og uafhængige mærkningsordninger og eksperter inden for miljø, allergi og sundhed, der garanterer, at du får et mildt og miljøvenligt produkt, som du kan være tryg ved, og som samtidig lever op til de høje krav, du stiller. Vores certificeringer er med til at kvalitetsstemple vores virksomhed og vores viden inden for de konkrete områder. Læs mere om certificeringerne nedenfor.

Certificeret tryghed

DermaPharm er både miljø- og kvalitetscertificeret efter internationale standarder samt certificeret til at producere produkter med Svanemærket, den økologiske Ecocert/Cosmos-certificering samt solsikkemærket fra Vegan Society.

Ydermere har vi en stor kompetence i forhold til allergimærkede og dermatologisk testede produkter, der stiller store krav til sammensætningen af ingredienser i produkterne. Alle vores produkter er baseret på milde, miljøvenlige råvarer og er dansk udviklet og produceret under skrappe kvalitetskrav- og kontrol.

IFS HPC (International Featured Standard – Household/Personal Care)

IFS er en internationalt anerkendt standard for kosmetik og plejeprodukter, der giver garanti for, at DermaPharm lever på til høje internationale krav til kvalitet og hygiejne. Læs mere om IFS.

ISO 14001

DermaPharm er certificeret efter den europæiske miljøledelsesstandard, ISO 14001, og har fokus på miljøstyring og minimering af ressourcespild. Læs mere om ISO 14001.

Ecocert COSMOS

Ecocert er et internationalt mærke og din garanti for, at ingredienserne i produktet er fremstillet bæredygtigt og økologisk. Læs mere om Ecocert COSMOS.

Vegan Society

Vegan Society er en international anerkendt standard for veganske produkter. Veganmærket er din garanti for, at produktet er fremstillet helt uden animalske ingredienser. Læs mere.

Svanemærket

Svanen er det nordiske miljømærke. Mærket er din garanti for, at der tages særlige hensyn til både miljø og sundhed. Læs mere om Svanemærket.

AllergyCertified

AllergyCertified er et internationalt allergimærke, der certificerer kosmetiske produkter i hele verden og sikrer, at produkterne har minimal risiko for at give allergi. Læs mere.

Asthma Allergy Nordic

Det nordiske allergimærke, Asthma Allergy Nordic, er din garanti for, at produktet ikke indeholder stoffer, der har en særlig risiko for allergi. Læs mere.

aha!

aha! er et allergimærke fra schweiziske Service Allergie Suisse SA, som giver de schweiziske forbrugere mulighed for nemt og trygt at vælge allergivenlige hverdagsprodukter. Læs mere om aha!

Dermatologisk testet

Den dermatologisk hyperallergene test er din sikkerhed for, at produktet selv på sensitiv og atopisk hud har minimal risiko for at forårsage allergi eller irritation.

Genbrugsplast

I DermaPharm anvender vi genanvendt plastik i vores produktion for at minimere plastikforbruget og passe godt på miljøet. 

RSPO

Vi deltager i Dansk Alliance for Ansvarlig Palmeolie for at sikre fremdrift mod ansvarligt produceret palmeolie. Læs mere her.

Ecosun Pass

EcoSun Pass-varemærket giver forbrugerne garanti for, at de solfiltre, der er anvendt i produktet, er skånsomme for havmiljøet og korallerne, og at produktet er et koralvenligt valgLæs mere om Ecosun Pass!