Danish Beauty Award: Vinder af
Årets Danske Branchepris 2021

DermaPharm vandt den fornemme Årets Danske Branchepris ved Danish Beauty Award 2021.

Prisen er en anerkendelse af, at DermaPharm udmærker sig særligt ved at være frontløber på det grønne område og eminent til at skabe produkter, der tager særlige hensyn. En virksomhed, der er inde i en rivende udvikling, og som gør sig både nationalt og internationalt – er omstillingsparat og betænksom.
 
Dommernes begrundelse: ”DermaPharm er et gigantisk videncenter, der gør det muligt for os alle at få lettilgængelige, innovative, danske produkter med både miljømærker og certificeringer. DermaPharm gør det muligt for andre at udvikle i eget navn, men med DermaPharms styrke og viden i ryggen. En pålidelig og troværdig samarbejdspartner, der igennem mere end 40 år har sat sit præg på den danske beautybranche. Tillykke med den første Årets Danske Branchepris.”
 
Ud over Årets Danske Branchepris vandt DermaPharm også Årets Care & Protect Pris for vores egen allergimærkede MDerma After Sun Sorbet, som er udviklet med hjerte for den sårbare hud i samarbejde med hudlæge Uffe Koppelhus og effektivt plejer, køler og beroliger solbrændt hud.

Dommernes ord: ”Kølende, fugtgivende og mild. Både AllergyCertified og med Den blå krans. Sorbet-konsistensen er let og behagelig rar at bruge for både børn og voksne. Behøver ikke udelukkende være til efter solen, men er fuldstændig som en sorbet-is – skøn og fantastisk i varmen”.

Læs mere om MDerma Aftersun Sorbet.