LabTalks – Podcasten til dig, der elsker at nørde i hudpleje, ingredienser og processerne bag produkterne.

 

Hos DermaPharm deler vi gerne ud af det, vi ved og kan. Derfor har vi skabt LabTalks, som er en podcast, hvor vi inviterer dig med helt ind i vores organisations hjerte: Laboratoriet. Det er her, vores produkter bliver udviklet, og her vi tester og eksperimenterer med nye koncepter, cremer og idéer. LabTalks er podcasten til dig, der interesserer dig for hudpleje, og hvad du smører på kroppen, og som gerne vil blive klogere på, hvad din yndlingscreme egentlig indeholder, og hvorfor lige præcis den creme er perfekt til din hud.

I første sæson dykker vi i seks afsnit ned i seks emner og nørder den hele vejen hjem, så du én gang for alle får muligheden for at kunne navigere og finde rundt i hele hudplejeuniverset.

Lyt med nedenfor, eller find LabTalks der, hvor du normalt lytter til podcasts.

 

;
;

Afsnit 1 - Hvordan laver man en creme?

Hvor lang tid tager det egentligt at lave en creme, og hvordan er processen, når en creme bliver skabt? Hvordan får man alle ingredienserne til en sammenhængende og homogen konsistens? Og hvad består en creme af? 

Afsnit 2 - Konservering i cremer

Hvad er konservering? Og hvorfor benyttes det i hudpleje. Kan man undvære konservering? Hvad er parabener egentligt? I denne episode af Labtalks bliver du meget klogere på brugen af konservering i hudpleje, og hvorfor konservering er afgørende i hudpleje. 

;
;

Afsnit 3 - Aktive ingredienser

Hør med i tredje episode af LabTalks, og bliv klogere på, hvilken rolle de forskellige aktive ingredienser spiller i hudplejeprodukter. Hvad er niacinamid, og hvor er netop denne ingrediens en "wonder-ingrediens"? Og hvad gør hyaluronsyre, og hvorfor er det så "hypet"? Vi dykker ned i en række vigtige ingredienser.

Afsnit 4 - Test, test test!

“Test, test, test”. Hvordan tester man egentligt et hudplejeprodukt? Og bliver det overhovedet testet? Dit hudplejeprodukt gennemgår rigtig mange tests, inden det bliver sat i produktion. Det bliver eksempelvis dermatologisk testet, det bliver testet for konsistens, det bliver testet både fysisk og kemisk, og så bliver det testet for holdbarhed. Bliv klogere på hvordan i fjerde episode af LabTalks, hvor vi også taler om nogle af de største misforståelser om hudpleje.

;
;

Afsnit 5 - Hvad er fugt? Og hvorfor er fugt nødvendigt for huden?

Når vi taler om fugtpleje, hvad mener vi så helt præcist? Hvad er fugt egentligt? Og hvorfor snakker vi hele tiden om fugt? Hvorfor er det så vigtigt for huden at få fugt? Hvilke fugtmekanismer findes der? Og hvordan ved man, om en creme har tiltrækkeligt med fugt? I femte afsnit af LabTalks dykker vi ned i netop dette emne, så du kan blive klogere på, hvad fugt egentligt er, og hvorfor vi hele tiden snakker om fugt. 

Afsnit 6 - Besøg fra hudlæge Uffe

Vi har besøg af Doktor Uffe. Han er hudlæge og biokemiker, og så har han forsket intensivt i fugtpleje og sårbar hud. Han ved alt, du skal vide om din hud – på godt og ondt! I denne sjette sæson af LabTalks bliver vi klogere på hudens opbygning, hvilke hydtyper der findes, og hvad du kan gøre for at pleje den bedst muligt.