DermaPharm og verdensmålene

Et enkelt menneske kan ikke redde hele verden, men sammen kan vi gøre en verden til forskel. I DermaPharm er det en indgroet del af vores DNA at tage et medansvar for miljøet - og for verden. I mere end 40 år har vi udviklet og produceret miljørigtige plejeprodukter - for fremtidens skyld. Med udgangspunkt i FN's 17 verdensmål har vi igangsat en række projekter, som skal sikre en effektiv, ansvarlig og bæredygtig produktion.

Verdensmål

For bæredygtig udvikling

 

Verdensmålene: Vejen til en bæredygtig verden

I dag bruger vi aktivt FNs verdensmål som et styringsværktøj og har integreret verdensmålene i vores daglige CSR-arbejde for at skabe bæredygtig og ansvarlig udvikling. Bl.a. arbejder vi med:

Verdensmål 12: Ansvarlig forbrug og produktion, hvor vi har opsat konkrete miljømål for brug af genanvendt plast og minimering af ressourcer. Vores 2021-mål er at opnå 15-20% genanvendt plast eller anden bæredygtigt materiale i vores emballager. 

Verdensmål 4: Kvalitetsuddannelse, hvor vi er med til at sikre alle lige adgang til kvalitetsuddannelse og fremme alles muligheder for livslang læring. Vi tager positivt imod praktikanter og tager aktivt del i at uddanne fremtidens faglærte. Dette har vi modtaget Randers Kommunes CSR-certifikat og Dansk Industris Praktikpladspris for. Læs mere her.

Hvad er FN's verdensmål? Verdensmålene blev vedtaget af verdens stats- og regeringsledere i 2015 og skal frem mod 2030 sætte kursen mod en mere bæredygtig global udvikling. Der er 17 verdensmål og 169 delmål, som alle FN's 193 medlemslande har forpligtet sig til. Se mere om verdensmålene på verdensmaalene.dk.