Job hos DermaPharm

Vil du være en del af vores team?

 

Hos DermaPharm kan vi altid bruge dygtige og engagerede medarbejdere, der interesserer sig for - og gerne vil arbejde med - miljørigtig hudpleje. 

Nedenfor finder du eventuelle ledige stillinger. Du er også meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på [email protected].

Vi har pt. ingen ledige stillinger.

 

Trivsel og arbejdsglæde er alfa og omega

Medarbejdernes trivsel har høj prioritet i DermaPharm. Kun med dygtige, tilfredse og engagerede medarbejdere kan vi udvikle os og skabe arbejdsglæde, succes og gode resultater. DermaPharm bygger på et team af dedikerede og ansvarlige medarbejdere, der er begejstrede og stolte af, hvad vi skaber sammen.

Et godt sted at arbejde

DermaPharm er præget af en flad organisationskultur og en uformel tone. Målet er at skabe en arbejdsplads med et godt og positivt arbejdsmiljø, hvor der er trivsel og højt humør. Mere end hver fjerde medarbejder har været i virksomheden i over 10 år hvorfor vi også har modtaget Arbejdstilsynets grønne smiley. Kun med dygtige, tilfredse og engagerede medarbejdere kan vi som virksomhed udvikle os og skabe vækst.

Vi har modtaget Dansk Industris Praktikpladspris 2019 for at tage positivt imod praktikanter og Randers Kommunes CSR-certifikat 2017, som gives til en virksomhed, der har udvist et særligt socialt og uddannelsesmæssigt ansvar. Desuden er DermaPharm udpeget af Danish Beauty Award 2021 som værdig kandidat til Årets Danske Branchepris 2021. Læs mere om vores virksomhedspriser.

 

Job hos DermaPharm

Produktudviklingsassistent

 

Vil du gerne arbejde i én af landets førende kosmetikvirksomheder og være med til at udvikle milde, miljørigtige hudplejeprodukter til spændende kunder i Danmark og udland? Nu har du chancen! Vi søger en dygtig og selvstændig produktudviklingsassistent til DermaPharms udviklingsafdeling.

 

Om stillingen
Som produktudviklingsassistent i udviklingsafdelingen vil du komme til at arbejde med mange forskellige kosmetikbrand – både DermaPharms egne hudplejebrands og private labels – og få stor indflydelse på udviklingen af eksisterende såvel som nye recepter for kunder i både Danmark og udland. Stillingen er en fuldtidsstilling. Du får reference til udviklingschefen og bliver en del af et professionelt og projektorienteret miljø med daglig base i virksomhedens domicil i Fårup ved Randers. Du vil indgå i tæt samarbejde med engagerede og kompetente kolleger inden for både salg, indkøb, kvalitet og produktion, der alle arbejder målrettet med produkt- og projektsalg med henblik på udvikling og optimering af kundernes løsninger.

Opgaver
Som produktudviklingsassistent hos DermaPharm vil du få en spændende, alsidig hverdag med mange forskelligartede opgaver, hvor hovedparten vil foregå i laboratoriet. Af konkrete opgaver kan nævnes:

  • Fremstilling af kundeprøver
  • Produktmodning inden frigivelse til produktion
  • Stabilitetstests
  • Deltagelse i første produktion af nye produkter
  • Assistere ved problemløsning i produktion
  • Tæt dialog med kvalitetsafdelingen i forhold til lovgivning og certificeringer
  • Salgssupport i forhold til tekniske spørgsmål
  • Ajourføring af ERP-system og databaser
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af dokumentation

Dine kvalifikationer
For at komme i betragtning til stillingen skal du have en kemisk baggrund som kemiker eller lignende og brænde efter at få muligheden for at udvikle innovative og miljøvenlige hudplejeprodukter til kunder nationalt og internationalt. Fagligt og personligt kan du nikke ja til nedenstående kvalifikationer:

• Du er selvstændig, udadvendt og struktureret
• Du har gåpåmod og et højt drive og evner at håndtere mange opgaver samtidigt
• Du skal trives med laboratoriearbejde, da det meste af dit arbejde vil foregå i laboratoriet.
• Du er fagligt dygtig og udviklingsorienteret med fokus på forbedring af det eksisterende 
• Du har god forretningsforståelse og et kendskab til processerne i en produktionsvirksomhed
• Du er en positiv person med højt humør og er let at omgås
• Du kan kommunikere flydende, både mundtligt og skriftligt, på dansk og engelsk

Om DermaPharm A/S
DermaPharm er kendt for sine milde, miljøvenlige hudplejeprodukter og er i dag innovativ markedsleder inden for dette felt. Som anerkendelse heraf vandt DermaPharm i 2021 Årets Danske Branchepris ved Danish Beauty Award. DermaPharm er bl.a. kendt for virksomhedens egen miljø- og allergivenlige serie, Derma, og står i dag bag udviklingen af en bred vifte af kendte kosmetikbrands til det danske og udenlandske marked. DermaPharm er en værdibaseret virksomhed præget af en flad organisationskultur og en uformel tone og beskæftiger i dag over 120 medarbejdere. Virksomhedens hovedkontor og produktionsfaciliteter er placeret centralt i Østjylland, lige op ad E45. Læs mere her på www.dermapharm.dk, eller følg med på LinkedIn.

Vi tilbyder
• Gode muligheder for faglig udvikling og sparring med højt kvalificerede kollegaer i udviklingsafdelingen
• En spændende hverdag, som byder på varierede opgaver i et travlt, men positivt og uformelt miljø

Ansøgningsfrist og tiltrædelse
Ansøgning sendes til udviklingschef, Lene Stougaard, på [email protected]. Der vil løbende blive afholdt samtaler. Ansøgningsfristen er den 7. januar 2022. Tiltrædelse: 1. februar 2022. Såfremt du ønsker flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lene Stougaard på tlf. 87828406. Alle henvendelser behandles fortroligt.