Job hos DermaPharm

Vil du være en del af vores team?

 

Hos DermaPharm kan vi altid bruge dygtige og engagerede medarbejdere, der interesserer sig for - og gerne vil arbejde med - miljørigtig hudpleje. 

Nedenfor finder du eventuelle ledige stillinger. Du er også meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på [email protected].

Vi har pt. følgende ledige stillinger:

Finansiel controller

Produktudvikler

QEHS Audit Assistant

 

Trivsel og arbejdsglæde er alfa og omega

Medarbejdernes trivsel har høj prioritet i DermaPharm. Kun med dygtige, tilfredse og engagerede medarbejdere kan vi udvikle os og skabe arbejdsglæde, succes og gode resultater. DermaPharm bygger på et team af dedikerede og ansvarlige medarbejdere, der er begejstrede og stolte af, hvad vi skaber sammen.

Et godt sted at arbejde

DermaPharm er præget af en flad organisationskultur og en uformel tone. Målet er at skabe en arbejdsplads med et godt og positivt arbejdsmiljø, hvor der er trivsel og højt humør. Mere end hver fjerde medarbejder har været i virksomheden i over 10 år hvorfor vi også har modtaget Arbejdstilsynets grønne smiley. Kun med dygtige, tilfredse og engagerede medarbejdere kan vi som virksomhed udvikle os og skabe vækst.

Vi har modtaget Dansk Industris Praktikpladspris 2019 for at tage positivt imod praktikanter og Randers Kommunes CSR-certifikat 2017, som gives til en virksomhed, der har udvist et særligt socialt og uddannelsesmæssigt ansvar. Desuden er DermaPharm udpeget af Danish Beauty Award 2021 som værdig kandidat til Årets Danske Branchepris 2021. Læs mere om vores virksomhedspriser.