Job hos DermaPharm

Finansiel controller

 

Brænder du for tal og økonomisk analyse – og har du en skarp sans for detaljer og en passion for præcision? Er du nyuddannet, eller har du et par års erfaring som controller og er klar til nye udfordringer i en innovativ virksomhed? Så har DermaPharm en spændende og udfordrende stilling til dig.

 

Om stillingen

Som controller vil du indgå i et team på tre medarbejdere i økonomiafdelingen. Dine opgaver vil, blandt meget andet, inkludere:

  • Deltagelse i håndtering af daglig bogføring og afstemninger
  • Deltagelse i udarbejdelse af måneds- og årsregnskab, herunder løbende rapportering til ledelsen
  • Deltagelse i udarbejdelse af budgetter og forecast
  • Implementering og vedligeholdelse af interne kontroller og procedurer
  • Overvågning af økonomiske processer, herunder opfølgning på nøgletal og produktionsomkostninger
  • Udarbejdelse af finansielle analyser til understøttelse af forretningen
  • Udarbejdelse af business cases
  • Deltagelse i udarbejdelse af ESG-rapportering
  • Deltagelse i optimering af processer, herunder implementering af RPA-løsninger

Som controller får du reference til økonomichefen og indgår i tæt samarbejde med engagerede og kompetente kolleger i hele organisationen med henblik på at få løst opgaverne hurtigt og effektivt. Du vil få en spændende, alsidig hverdag med daglig base i virksomhedens domicil i Fårup ved Randers.

Dine kvalifikationer

​Den ideelle kandidat har en relevant uddannelse inden for økonomi f.eks. financial controller, finansøkonom eller lignende. Nogle års erfaring som revisor eller controller er en fordel. Du har stærke IT- og analytiske kompetencer, er avanceret bruger af MS Office-pakken, og gerne erfaring med Microsoft Dynamics NAV og RPA.

Det er vigtigt, at du har en god forståelse for opgaver i økonomifunktionen generelt. Du er løsningsorienteret og evner at skabe dig et overblik.

Som person er du kendetegnet ved, at du er analytisk tænkende og får tingene til at ske samt har en serviceminded personlighed. Du arbejder selvstændigt og struktureret – og evner at håndtere mange opgaver i en travl hverdag.

Om DermaPharm A/S

DermaPharm udvikler og producerer milde, miljøvenlige hudplejeprodukter og er i dag innovativ markedsleder inden for dette felt. DermaPharm er bl.a. kendt for virksomhedens egen miljø- og allergivenlige serie, Derma, og står i dag bag udviklingen af en bred vifte af kendte kosmetikbrands til det danske og udenlandske marked. DermaPharm er en værdibaseret virksomhed præget af en flad organisationskultur og en uformel tone og beskæftiger i dag over 120 medarbejdere. I DermaPharm sætter vi en ære i, at virksomhedens vækst skabes på en ansvarlig måde og har de senere år modtaget en række priser som anerkendelser heraf.

Læs mere på dermapharm.dk eller LinkedIn.

Ansøgning

Ansøgning og CV skal sendes til [email protected]. Såfremt du ønsker flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Claus R. B. Lüneborg på tlf.: 24621098. Vi vil vurdere de indkomne ansøgninger løbende, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Alle henvendelser behandles fortroligt.