Job hos DermaPharm

Key Account Manager Export

Attraktiv salgsrolle med stor indflydelse og stort vækstpotentiale

Som Key Account Manager Export får du ansvaret for salg af produkter uden for Danmark og Norden, hovedsagelig europæiske kunder. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje og din primære opgave vil være at udvikle og pleje salget, både til eksisterende kunder såvel som nye kunder. Der er tale om en rolle, hvor man i stor udstrækning selv er med til at definere og forme salgsstrategien for de enkelte markeder og kunder. DermaPharm har de sidste mange år haft stor succes i Danmark, og der ligger et stort uudnyttet potentiale uden for Danmarks grænser.

Du bliver kundens nøgleperson – ”single point of contact” – og det bliver dit ansvar at styre kunderelaterede projekter sikkert gennem organisationen. Du sikrer, at de rette ressourcer og kompetencer bliver involveret, og at deadlines bliver overholdt. Opgaven er fokuseret på at skabe merværdi for både kunde og virksomhed.

Du får en central salgsrolle med reference til salgschefen, der sammen med den administrerende direktør, bliver dine nærmeste sparringspartnere. Du vil desuden få et tæt samarbejde med en eksport salgskoordinator og kolleger inden for både salg, indkøb, udvikling, kvalitet og produktion, der alle arbejder målrettet med produkt- og projektsalg med henblik på udvikling og optimering af kundernes løsninger.

Som Key Account Manager Export, vil du få en spændende, alsidig hverdag i en projektorienteret virksomhed med en stærk og positiv kultur og du vil få din daglig base i virksomhedens domicil i Fårup ved Randers.

Ambitiøs og stærk kommerciel profil med erfaring inden for FMCG

Din uddannelsesretning er ikke afgørende, men du har sandsynligvis en relevant kommerciel uddannelse så som cand.merc., HD eller en Bachelor. Din afgørende kvalifikation består imidlertid af din erfaring fra en lignende stilling med eksportsalg, productmanagement eller indkøb indenfor FMCG.

Det vigtigste er dog, at du har interessen samt evnerne til at sætte dig ind i markedet og afdække forretningsmuligheder. Du har en stærk kommerciel profil og en veludviklet forretningssans, som gør dig i stand til at identificere og opsøge nye muligheder og kunder indenfor detailbranchen. 

Du er ambitiøs og har et stort drive for at skabe resultater. Du trives i samspillet med detailkunderne, hvor du motiveres af at skabe langvarige relationer med en positiv og proaktiv tilgang til såvel små som store kunder. Du får en bred kontaktflade internt og eksternt, og det er derfor vigtigt, at du er en dygtig og positiv kommunikator, og at du trives i en dynamisk hverdag. Du taler og skriver flydende dansk og engelsk. Det vil være et stort plus, hvis du også kan begå dig på tysk eller et andet fremmedsprog.

Om DermaPharm A/S

DermaPharm beskæftiger i dag over 120 medarbejdere og er kendt for sine milde, miljøvenlige hudplejeprodukter og er i dag innovativ markedsleder inden for dette felt. DermaPharm er bl.a. kendt for virksomhedens egen miljø- og allergivenlige serie, Derma, og står i dag bag udviklingen af en bred vifte af kendte kosmetikbrands til det danske og udenlandske marked. DermaPharm er en værdibaseret virksomhed præget af en flad organisationskultur, hvor teamwork og trivsel er forudsætningen for at skabe gode resultater. Hos DermaPharm sætter de en ære i, at virksomhedens vækst skabes på en ansvarlig måde og har de senere år modtaget en række priser som anerkendelser heraf. I år vandt DermaPharm Årets Danske Branchepris 2021 ved Danish Beauty Award.

Virksomhedens hovedkontor og produktionsfaciliteter er placeret centralt i Østjylland, lige op ad E45. Læs mere på www.dermapharm.dk eller LinkedIn.

Er du interesseret?

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner, Peter Pallesen på +45 22 34 87 60. Vi gennemgår løbende kandidater, og beder dig derfor indsende dit CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

ANSØG NU