Job hos DermaPharm

Praktikant: Process controller
i DermaPharms systemafdeling

 

Interesserer du dig for automatik og processer? Kunne du tænke dig at være en del af én af Danmarks førende virksomheder inden for mild, miljøvenlig hudpleje? Søger du praktik, hvor du får mulighed for at kombinere det teoretiske fra din skoleuddannelse samtidig med opnåelsen af en øget forretningsforståelse?

Kom med på rejsen 
DermaPharm er en dansk producent af personlig pleje og er bl.a. kendt for virksomhedens egen miljø- og allergivenlige serie, Derma. DermaPharm blev etableret i 1975 og beskæftiger i dag omtrent 125 ansatte i Fårup, 10 km nord for Randers. Siden 1975 har DermaPharm vækstet markant og er i dag en innovativ markedsleder inden for mild, miljøvenlig hudpleje i Skandinavien.

I din praktikperiode vil du være i DermaPharms systemafdeling, der består af fire kollegaer. Systemafdelingens primære opgave er at udføre procesforbedringer, prioriteret af diverse ledere fra de forskellige afdelinger i DermaPharm. Ydermere er det også systemafdelingens opgave at sikre et stabilt arbejdsflow mellem systemerne og brugerne. Omgangstonen i afdelingen er meget uformel, og du vil blive en del af en afdeling, der værdsætter et miljø, hvor der er plads til faglig sparring og idéer, der kan udfordre vores processer. 

Praktik med et unikt indblik i afdelingernes sammenspil 
Som praktikant i DermaPharms systemafdeling vil du få et indblik i afdelingernes processer samt deres samarbejde med de andre afdelinger i DermaPharm. I systemafdelingen i DermaPharm arbejdes der med henblik på procesoptimering i virksomheden. Som følge af den seneste udvikling med administrative robotter, så er dette blevet et hyppigt anvendeligt værktøj i DermaPharm. Du vil derfor få et indblik i dette værktøj (Power Automate Desktop) og mulighederne med automatisering af processer via administrative robotter. 

I praktikken vil du stifte bekendtskab med en bred vifte af systemer, der er centreret omkring vores ERP-system Navision.

Af opgaver kan nævnes:

  • Automatisering af administrative arbejdsopgaver via opsætning af processer i Power Automate Desktop 
  • Excel med Master data 
  • Koordinere og gennemføre forandringer/forbedringer i afdelingernes arbejdsgange 
  • Udvikle Business Intelligence rapporter som beslutningsstøtte for afdelingerne 
  • Supportere projekter med henblik på videreudvikling og personalisering af ERP-systemet til DermaPharms behov 
  • Diverse ad hoc-opgaver 

Vi søger en studerende som med sin nysgerrighed og gåpåmod kan udfordre os, så vi kan forbedre vores måder at arbejde på. Du er derfor klar på at dele dine holdninger og omsætte din teoretiske viden til praksis, således vi kan opnå det bedste resultat for forretningen og din færdiggørelse af uddannelsen.  

Det vil være en fordel, hvis du allerede har kendskab til Excel, eftersom meget af vores arbejde involverer dette værktøj. 

Derudover forestiller vi os, at du er:  

  • Struktureret og har øje for detaljerne 
  • Imødekommende og ikke bange for at springe ud i nye opgaver 
  • Bachelor- eller kandidatstuderende 

Måske har du allerede fået erfaring på området via et studiejob eller et tidligere projektsamarbejde med en virksomhed, men vigtigst af alt, har du viljen og lysten til at lære. 

Honorar 
Vi har mulighed for at tilbyde en erkendtlighed i praktikopholdsperioden på op til 3.375 kr. om måneden som en påskønnelse for praktikopholdet. Dette vil vi dog drøfte med dig senere, når vi er længere i processen.  

Vil du være en del af DermaPharm? 
Lyder det interessant for dig, så send os venligst din ansøgning. Vi læser ansøgningerne løbende, og stillingen vil derfor blive besat, så snart vi har fundet den rette til praktikopholdet. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at forløbe fra september 2024 til januar 2025. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Frederik Riis på tlf.: 26 78 79 14 eller på mail: [email protected]