Job hos DermaPharm

Praktikant med fokus
på bæredygtighed

 

Er du studerende med bæredygtighed og grøn omstilling som fagligt fokusområde? Og vil du være med til at sætte klimadagsordenen hos en af landets førende kosmetikvirksomheder? Så er det lige dig, vi søger som praktikant til DermaPharms kvalitets- og miljøafdeling.

Arbejdsopgaver:

  • Energiopsamling og tilpasning af tilhørende IT-værktøjer
  • Opdatering og rapportering af virksomhedens nuværende miljøpåvirkning, herunder SCOPE 1-2-3-udledninger ved hjælp af Klimakompasset
  • Fastlæggelse af mål for fremtidige CO₂-reduktioner med henblik på at blive en del af Science Based Tagets Initiative (SBTi)

Kvalifikationer:

  • Studerende inden for bæredygtighed og grøn omstilling
  • Kendskab til klimadagsordenen
  • Gode IT-analytiske og kommunikative færdigheder
  • Evne til at arbejde selvstændigt og i teams

Vi tilbyder:

En unik mulighed for at få praktisk erfaring inden for bæredygtighed og CO₂-reduktion i en dynamisk virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra dig

Send din ansøgning, CV og eventuelle referencer til Kvalitets- og miljøchef Connie Mørch, [email protected]. Angiv venligst "Praktikant i Bæredygtighed" i emnefeltet. Ansøgninger behandles løbende.

Om DermaPharm: DermaPharm er kendt for sine milde, miljøvenlige hudplejeprodukter og er i dag innovativ markedsleder inden for dette felt. DermaPharm er bl.a. kendt for virksomhedens egen miljø- og allergivenlige serie, Derma, og står i dag bag udviklingen af en bred vifte af kendte kosmetikbrands til det danske og udenlandske marked. DermaPharm beskæftiger i dag over 120 medarbejdere.

I DermaPharm sætter vi en ære i, at virksomhedens vækst skabes på en ansvarlig måde og har de senere år modtaget en række priser som anerkendelser heraf. I 2021 vandt DermaPharm b.la ”Årets Danske Branchepris” ved Danish Beauty Award. Virksomhedens hovedkontor og produktionsfaciliteter er placeret centralt i Østjylland, lige op ad E45. Læs mere på www.dermapharm.dk og LinkedIn.